Van der Hoeven advocaten is waar ik een zeer goede ervaring mee heb

Van der Hoeven advocaten is een absolute aanrader als je vraagstukken hebt of een procedure wilt opstarten in de volgende rechtsgebieden: 

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Van der Hoeven advocaten

Gelukkig is het netjes afgewikkeld met mijn werkgever

De reden dat ik contact heb gezocht met een advocaat van Van der Hoeven advocaten is omdat ik hulp nodig had binnen het arbeidsrecht. Helaas ben ik in een conflict gekomen met mijn werkgever en dit leek uitzichtloos. Het conflict begon mijn privéleven zelfs te beheersen en toen besloot ik om juridische stappen te ondernemen. Omdat ik eigenlijk niet wist wat ik moest doen ben ik mij ziek gaan melden in de hoop dat mijn werkgever mij niet kon ontslaan.

Tijdens de intake met de advocaat legde ik de hele situatie voor. De advocaat legde mij een stappenplan voor en hier was ik het direct mee eens. Omdat ik graag met plezier naar mijn werk wil gaan en niet langer overspannen thuis wilde zitten. Heb ik een voorstel kunnen voorleggen aan mijn werkgever. Gelukkig heeft mijn werkgever ingestemd en was het niet nodig om de zaak voor een rechter te leggen. Nu ik mijn ontslag heb ingediend, kan ik weer met opgeheven hoofd gaan solliciteren. Echter hoop ik nooit meer in zo’n situatie terecht te komen maar mocht ik ooit nog hulp nodig hebben dan zal ik zeker weer contact opnemen met dit kantoor. De mensen zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om tot een zo’n goed mogelijke oplossing van jouw zaak te komen.

Van der Hoeven advocaten