Bestelbus leasen doe je bij finalease.nl

Een bestelbus leasen kan best een uitdaging zijn. Zeker als je de leasemarkt op gaat en er achter komt dat er zoveel wordt aangeboden.

bestelbus

Maar zoek niet verder!

Kort geleden ben ik als z.z.p’er van start gegaan. Ik ben zelf altijd timmerman als beroep geweest en dat wil ik nu graag voor me zelf gaan doen. Gelukkig had ik voor het starten van het bedrijf al een goede klantenkring op kunnen bouwen, waar ik nu dus mooi mee aan de slag kan gaan. Alleen had ik nog geen vervoer. En aangezien mijn startkapitaal ook nog niet toereikend was voor de aanschaf van een bus, ben ik gaan overwegen om een leasecontract af te sluiten. Ik begon met het zoeken op internet met de zoekterm bestelbus leasen. Zo ben ik op de website gekomen van finalease.nl. Een mooie, duidelijke website waarbij ik meteen het aanbod van hun voorraad kon bekijken.

Eerlijk en transparant

onderhoud

Wat mij opviel was dat de aangeboden informatie, duidelijk en transparant was. Er word niet met moeilijke termen gesmeten, wat je bij veel andere websites wel ziet. De prijzen waren ook nog eens heel voordelig. Voor mij is het belangrijk dat ik niet met te hoge maandlasten zit. Finalease.nl bied de contractant de mogelijkheid om de aflossing vroegtijdig kosteloos af te lossen! Een superservice! Na al deze positieve dingen heb ik toch besloten om een bestelbus bij Finalease te leasen. En dat was een verstandige keuze. Ik rij nu tegen lage maandlasten een hele fijne bus, die schoon en compleet onderzocht gratis bij mij is afgeleverd! Neem eens een kijkje op www.finalease.nl en laat je verrassen! Een aanrader!

finalease.nl