Helmet City heeft alleen de beste kwaliteit

Helmet CityDe helm die ik gekocht heb bij Helmet City heeft een tijdje geleden ervoor gezorgd dat ik veel minder pijn opliep bij mijn ongeluk. Dat is ook de reden dat ik nu nooit meer anders wil en altijd voor een helm van hen zal kiezen. Ongeveer 2 jaar geleden toen ik net mijn scooter kreeg, ben ik op hun website terecht gekomen. Ik was in die periode namelijk op zoek naar een goedkope helm, want ik zat nog op school en had het niet zo breed. Wel vond ik het belangrijk dat de kwaliteit goed zou zijn, dus hier heb ik toen wel op gelet tijdens mijn zoektocht.

De beste Helmet City helm

Helmet City Ondanks dat een aanrijding natuurlijk niet positief is, vind ik het wel heel erg positief dat ik heb gemerkt dat Helmet City alleen maar goede kwaliteit verkoopt. Omstanders die de aanrijding zagen gebeuren, hadden namelijk wel verwacht dat ik veel meer pijn zou hebben, maar dat viel echt alles mee. Dit heeft puur te maken gehad met het feit dat de helm een hele grote klap voor mij heeft opgevangen. De volgende dag had ik wel een klein beetje last van mijn nek, maar het was niet zo erg als dat het geweest had als ik geen helm op had gehad. Daarom raad ik het je ook echt aan om er altijd eentje te dragen, zelfs als je een blauw kenteken hebt!

Op zoek naar een nieuwe

Het wordt aangeraden om een nieuwe helm te kopen wanneer je een keer flink bent gevallen. Dit komt doordat het materiaal aan de binnenkant hierdoor vaak kapot gaat en het een volgende klap minder goed op zal vangen. Om die reden ben ik zelf toen ook gaan zoeken naar een nieuwe en deze heb ik opnieuw gekocht bij Helmet City. Ik ben wederom weer erg tevreden over hun service en producten!