Handdoek borduren voor in het hotel?

Als directeur van een goedlopende hotel zijn wij druk aan het zoeken naar een bedrijf die voor ons handdoek borduren kan. Dit wegens het feit dat ons bedrijf al handdoeken heeft maar vind ze niet geschikt om dit in het hotel te gebruiken. De gasten die verblijven in het hotel dienen toch in de watten gelegd te worden? Met het borduren van handdoeken kan je er toch voor zorgen dat het er professioneel uitziet!

10231_images

Door op het internet te gaan zoeken hoopte ik het toch sneller te vinden aangezien ik alles zo goed mogelijk geregeld wil hebben. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Maxilia waar het gewoon mogelijk is om een handdoek te borduren! Voor een zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om te borduren voor een aantrekkelijke prijs. Dit kon ik gewoonweg niet zomaar voorbij laten gaan waardoor ik intensiever ben gaan kijken in het assortiment van hun.

Goed geregeld!

Helaas is het wel zo dat als je iets via het internet aanschaft dat je het van tevoren niet kan bekijken of dat de kwaliteit naar wens is. Dit vond ik nogal lastig waardoor ik eerst ben gaan zoeken naar recensies. Na het lezen van de alleen maar positieve recensies kan ik het gewoon niet laten en heb ze besteld! Een handdoek borduren wordt door hun geregeld en binnen enkele dagen kunnen wij onze bestelling al verwachten op locatie! Ik ben in ieder geval erg benieuwd en kan niet wachten tot ze worden bezorgd. 34486_9190-18-A18N_big (1)