Webdesign Den Bosch

Bent u opzoek naar een bedrijf dat doet in webdesign Den Bosch, zoekmachine positionering en Google AdWords dan zit je bij PDK Marketing op het goede adres. Ze zijn erg klantvriendelijk en open in hun werk.

Het team is erg aardig en transparant, ze zijn eerlijk tegen hun klanten. Dit vinden ze erg belangrijk aangezien niemand zin heeft om voor plotselinge problemen te komen staan. Binnen het bedrijf hebben ze hun eigen website designer zitten die de websites maakt.

Het maken van een website word gedaan in samenwerking met de klant. De klant levert teksten en foto’s aan op de site en de webdesigner zal deze dan verwerken in het model van de website. Na een tijdje bouwen word er naar de klant een test URL gestuurd. Hierop kan de klant de vooruitgang van de site zien. Ook kan hij dan aangeven of er enige dingen zijn die hij of zij anders wilt hebben zoals bijv. foto’s op een andere plek of bepaalden kleuren anders.

Om het half jaar komt een van de medewerkers langs op een vrijblijvend gesprek. Hierop word dan doorgenomen hoe de campagne er voor staat. Dan word er gekeken naar de posities van de trefwoorden maar ook naar de gemiddelde sessie duur en bounce percentage van de website. Er is ook te zien vanaf waar de meesten je site bezoeken dus je kan dan een inzicht krijgen van waar je doelgroep zich bevind.

Dus bent u opzoek naar een bedrijf met een aardige en vertrouwende medewerkers die klaar staan om uw een online succes te maken dan hoeft u niet meer veder te zoeken dan PDK Marketing.